2021. 12. 16. - 08:30

Tárgyakkal is lehet kapcsolatunk?

Tárgyakkal is lehet kapcsolatunk?

Lehetséges, hogy kapcsolatot alakítsunk ki élettelen tárgyakkal? Egy diák arról számolt be a közelmúltban, hogy vele ez megtörtént, mert vonzónak találta őket.

Meghökkentő történetet osztott meg a The Sun lappal egy 20 éves floridai diák. A jelenleg a Floridai Központi Egyetemen tanuló hallgató elmondta, hogy kapcsolatot alakított ki élettelen tárgyakkal, mert szexuálisan vonzónak találta őket. Olvasd el: Ennyien szeretnének robottal szexelniA bátor kis kenyérpirító
 
Az animizmus egy olyan elképzelés, miszerint minden tárgynak, fogalomnak, illetve mindennek, ami létezik, van lelke vagy valamilyen tudat kapcsolódik hozzá. 
 
Noorul Mahjabeen Hassan magát „technológiai megszállottnak” nevezi és jobban szereti a Fractal Database megszólítást.
 
Úgy véli, neki „objektum szexualitása” van, vagyis attraktívabbnak találja a tárgyakat, mint az embereket. Olvasd el: Íme három robot, amitől mindenki frászt kap
 
Mint mondta, eddig kapcsolatban állt Ikea bútorokkal, a Tetris számítógépes játékkal és a Google Cloud szoftverrel - vonzalmát az animizmus ősi hiedelmére alapozza.
 
A fiatal beismerte, hogy sokan valamiféle traumában keresik furcsa vonzódása okát, de ő 4 éves kora óta ilyen.
 
A dolog egy rajzfilm egyik szereplője iránti szerelmével kezdődött, a bátor kis kenyérpirítóval.
 
 
Fotó: biographydaily.com - chatbotmagazin.com
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.