2020. 06. 26. - 08:50

Angelina Jolie a „család jóléte” miatt vált el?

Angelina Jolie a „család jóléte” miatt vált el?

A csinos színésznő állítja, azért kezdeményezte a válást Brad Pittől, mert a családja jólétét tartotta szem előtt. Angelina Jolie úgy véli: jól döntött.

Azért vált el Angelina Jolie, mert a család jóléte volt a fontos a számára. Erről a 45 éves színésznő maga beszélt a Vogue magazin indiai verziójában, hangsúlyozva, hogy döntését most is jónak tartja.angelina_1
 
„A családom jóléte érdekében kezdeményeztem a válást. Ez volt a megfelelő döntés. Továbbra is odafigyelek a lelki gyógyulásukra” – fogalmazott Angelina, aki 2016 szeptemberében adott be válókeresetet férjével, Brad Pittel szemben.
 
A Mr. & Mrs. Smith egykori sztárjai hat gyermeket neveltek együtt, akik közül három vér szerinti – a 14 éves Shiloh és a 11 esztendős ikrek, Vivienne és Knox -, a többieket örökbefogadták. Közülük a legidősebb, Maddox idén nagykorú, Pax 16 éves, míg Zahara 15 esztendős.
 
A népszerű színésznő sokáig hallgatott a válással kapcsolatos érzéseiről, de úgy gondolja: számos valótlan dolog látott napvilágot arról, mi az igazság valójában.
 
„Sokan visszaéltek azzal, hogy nem mondok semmit, a gyerekek pedig hazugságokkal szembesültek a médiában. Az igazság az, hogy hat igen bátor és erős csemetéről van szó” – mondta Angelina.
 
Jolie és Brad Pitt mostanra rendezte kapcsolatát annyira, hogy már feszültségmentesen tud kommunikálni és közösen gondoskodni a gyerekekről.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.