2022. 07. 15. - 08:30

Az idegenek mindig is a Földön voltak?

Az idegenek mindig is a Földön voltak?

Egy UFO-szakértő meggyőződése alapján az idegenek mindig is a Földön voltak, de az óceán alatt élnek.

Meghökkentő dolgot állít Anna Whitty UFO-szakértő. Szerinte az idegenek mindig is a Földön éltek – az óceán alatt, védelem céljából. Olvasd el: Mesterséges intelligencia fedezi fel a földönkívülieket? aliens_ocean_1
 
Az UFO-k: Alapvető Igazságok című kötet szerzője úgy gondolja, az idegenek valójában emberi lények, csak nagyon fejlett formában. Olvasd el: Van bizonyíték a marsi életre?
 
Az állításokat dr. Shirley Wright – Albert Einstein egykori kollégája – vallomása alapján fogalmazta meg, aki annak idején azt mondta, készített interjút földönkívüliekkel az 1947-es Rosewall-baleset helyszínén.
 
Ő állította, hogy az idegenek azt kérdezték: meddig fedezték fel a óceánt az emberek.
 
„Azt hiszem, mindig is itt voltak – mondta Anna Whitty a Daily Star-nak nyilatkozva. - Ha igaz, amit Shirley mondott, valószínűbb, hogy az idegenek valahonnan a tenger vagy barlangok alól származnak, nem pedig egy másik bolygóról.”
 
Hozzátette: ez logikus is, ugyanis sok bizonyíték van a bolygón arra vonatkozóan, hogy néhány ezer évente hatalmas természeti csapás jelentkezett.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.