2014. 02. 25. - 09:01

Balázs Klárinak nem jött be a béka kocsonya

Balázs Klárinak nem jött be a béka kocsonya

Balázs Klári és Korda György a miskolci kocsonya fesztiválon jártak, ahol végigkóstolták a különleges csemegéket.

A Korda-házaspár volt a hétvégi miskolci kocsonya fesztivál egyik fellépője. A sztárvendégek örömmel fogadták el a meghívást, hiszen az aszpikos eledel mindkettejük nagy kedvence. Klárika otthon is gyakran főz kedvesének kocsonyát, de a hagyományos változatot részesíti előnyben. Ahogy Klárika fogalmaz egy kis körmöcske, egy kis fülecske, egy kis farkacska, ettől lesz jó a kocsonya. A fesztiválon azonban más különlegességek is terítékre kerültek, az egyiktől az énekesnő teljesen kiakadt. A miskolci kocsonya fesztiválon készült sertés és csirkehúsos, halas és füstölt húsos de még békás kocsonya is. A házaspár örömmel kóstolgatta a finomságokat, Klárika azonban gyanakvóan állt a tányérjában lévő különlegességhez.


Balázs Klári megrémült a békás kocsonyától

Klárika kíváncsian nézegette a tányérjában lévő húsokat, de hatalmasat visított, amikor kiderült, hogy egy béka fekszik a kocsonyában. Az énekesnő nem is volt hajlandó tovább falatozni, hiszen náluk a vízparti lakás környékén is vannak békák, Ő pedig rendszeresen beszélget velük. Bár a békás kocsonya nem jött be Balázs Klárinak, az esti koncert tökéletesen sikerült. A közönség hangosan énekelte a házaspárral az ismert dalokat, akik nagyon örültek a hatalmas sikernek. Klárikának hatalmas szíve van, ami nem csak a békák szeretetében, hanem a Nagy Duettben zsűritagként végzett munkájában is meglátszik. Minden versenyző közel áll a szívéhez és nagyon jószívűen és kedvesen szokta Őket értékelni. Nem csoda hát, hogy mindenki imádja az örökké mosolygós és jókedvű Balázs Klárit.

 

-BT-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.