Belestünk Horváth Éva életébe!


Évát a természet pártfogásába veszi, nem érheti komolyabb baleset, hiszen már gyerekkorában nagyon szerette az állatokat, a természetet. Jelentős orchidea, virág-gyűjteménnyel rendelkezik. Az iskolában a reál dolgok érdekelték, ezért a tanulmányait is ezen a területen folytatta. 2003-ban végzett az ÁVF-en, 2006-ban pedig a Corvinus Egyetemen. 1998 óta azonban az életét nemcsak a tanulás és család tölti ki, hanem aktív részese lett a szépségszakmának is. Ebben az évben Magyarország szépségkirálynője. Ennek köszönhetően több világversenyen vett részt, 2004-ben pedig megnyerte a görögországi Miss Tourism Planet választást is. Azóta számtalan modellmunkája volt és több magazin címlapján is szerepelt.
Az elmúlt évek alatt több televíziós produkcióban közreműködött. Igen érdekes dolgokat láthatunk tőle éjjel a Cool TV műsorán! Szabadidejében a fittnessnek, valamint a búvárkodásnak hódol. Gyűjtőszenvedélye is akad bőven, ugyanis a cipőknek és a legtrendibb sminkeknek nem tud ellenállni.
Horváth Éva
Született: 1978.11.23
Magassága: 172 cm
Szeme: kék
Csillagjegye: nyilas
Súlya: 60 kg
Haja: barna
Család: nincs gyermek - hajadon.
Egy igazán profi, modell fotó Horváth Éváról!
S lássuk, hogyan tud "főzni" !
Előétel
"Sajtfondu"
Hozzávalók:
krémsajtok (többféle ízben, a lényeg, hogy legyen benne füstölt sajt)
só
bors
zöldségek (zeller, répa, uborka)
húsok (virsli, főtt sonka, selyemsonka)
Elkészítési mód:
A krémsajtokat melegítsük fel egy fondu tálban és vágjuk csíkokra a zöldségeket, a húsokat pedig kockákra.
Főétel
"Wellington bélszín"
Hozzávalók:
1,5 kg bélszín
500 g gomba
20 dkg libamáj
1 csomag leveles tészta
10 db burgonya
1 fej brokkoli
2 db tojás sárgája
1 pohár tejföl
20 dkg bacon
10 dkg trappista sajt (reszelve)
Elkészítési mód:
A bélszín mindkét oldalát hintsük meg sóval, majd daráljunk rá borsot. Csorgassuk meg olívaolajjal, majd pár órára tegyük a hűtőszekrénybe, hogy a fűszerek íze jól átjárja a húst. A bepácolt húst forró serpenyőben mindkét oldalán elősütjük.
A gombából pépet készítünk, beletesszük egy serpenyőbe, majd sóval és őrölt borssal fűszerezzük. Amikor már elfőtt a saját párolóleve, meghintjük pár evőkanál liszttel, majd összekeverjük és levesszük a tűzről. Ha kissé kihűlt, belekeverünk 1 db tojás sárgáját.
Tegyük az elősütött bélszíneket egy tepsire, majd fedjük be a tetejét a gombapéppel, helyezzünk rá libamájszeleteket, majd csomagoljuk be a leveles tésztával. Tegyük forró sütőbe és 180 fokon süssük körülbelül 35-40 percen keresztül. Ha elkészült, szeleteljük egy centi vastagságúra, majd párolt brokkolival és sült héjas burgonyával körítsük.
Desszert
"Rétes kosárka bazsalikomos epersalátával"
Hozzávalók:
1 kg túró
1 csomag leveles tészta
10 dkg mazsola
édesítőszer
1 doboz tejföl
1 citrom héja
rétestészta
2 db joghurt
eper
bazsalikom
méz
gyömbér
Elkészítési mód:
Keverjük össze a túrót a tejföllel, az előre beáztatott mazsolával és a citrom héjával. Majd tegyük bele a leveles tésztába, aztán süssük a sütőben 10 percig. Csöpögtessük le joghurttal. Keverjünk még bele egy kis mézet, gyömbért, a tetejére pedig epret rakjunk és hintsük meg bazsalikommal.
BlueMoon