2020. 06. 02. - 08:44

Ben Affleck bevonja családjába új barátnőjét

Ben Affleck bevonja családjába új barátnőjét

A népszerű színész szívesen venné, ha új kedvese, Ana de Armas több időt töltene gyermekeivel. Úgy hírlik, volt neje, Jennifer Garner is szimpatizál a fiatal színésznővel.

Ben Affleck komolyan gondolja kapcsolatát a csinos Ana de Armas színésznővel. A sármos színész szeretné, ha kedvese több időt töltene a gyermekeivel.ana_de_armas_1
 
Bennek három csemetéje született korábbi feleségétől, Jennifer Garnertől, a legidősebb, Violet már 14 éves, Seraphina 11, Samuel pedig 8 esztendős.
 
Ana de Armas, aki a Tőrbe ejtve című filmből is ismerős lehet, állítólag szívesen is találkozik Affleck lányaival és fiával.
 
Egy bennfentes a People magazinnak azt mondta: Ben és Ana nagyon boldog együtt, ezért érthetően szeretnék, hogy a gyerekek minél jobban megismerjék apjuk új párját.
 
Ben Affleck sosem tagadta, hogy a gyermekei boldogságát tekinti elsőszámú dolognak az életében, s minél jobb apa szeretne lenni – különösen azután, hogy alkoholizmussal küzdött.
 
Affleck és Jennifer Garner 2015-ben vált el.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.