2022. 06. 17. - 08:30

Boltban lehet kipróbálni a Meta új technológiáit

Boltban lehet kipróbálni a Meta új technológiáit

Boltot nyit a Facebook tulajdonosa egy kaliforiniai campuson, hogy a metaverzummal kapcsolatos új technológiák kipróbálására ösztönözze az embereket.

Megnyitja első boltját a Meta Platforms, amely a Facebookot is birtokolja. A Reuters szerint a közösségimédia-óriás a kaliforniai kampuszán hozza létre az 1.550 négyzetméteres teret, amely becsábíthatja a vásárlókat. 
 
Az üzletben többek között a Quest 2 VR headset és videohívási portált és más okoseszközöket lehet majd kipróbálni – a headset egyébként a boltban és online is beszerezhető. Olvasd el: Mesterséges intelligencia - Portál a metaverzumhoz a hologramos doboz
 
Boltban lehet kipróbálni a Meta új technológiáit - Fotó: about.facebook.com
Boltban lehet kipróbálni a Meta új technológiáit - Fotó: about.facebook.com
 
Ahogy az új neve is sugallja, a Meta metaverzum témában gyarapítja eszközeit.
 
A cég 2021 vége felé indította útjára a Horizon Worlds VR (virtuális valóság) platformot, a Quest 2 VR headset új verziója pedig idén nyáron jelenik meg a Reuters információi szerint. Olvasd el: Emberek, tárgyak, helyek ismétlődhetnek meg a 6G-vel
 
A üzlet feltehetően ösztönözni fogja ennek az új technológiának a kipróbálását.
 
Fotó: about.facebook.com
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.