2014. 04. 28. - 08:47

Botrány Győzike új CD-je körül

Botrány Győzike új CD-je körül

A mostanában inkább showmanként ismert roma rapper Győzike ismét a zenei pálya iránt kacsintgat, nemrég ki is adta legújabb CD-jét „Nekünk is jár az Édes Élet” címmel.

A CD azonban nagy port kavart. Nem a tartalma, hanem sokkal inkább a borítója miatt. Az új hanghordozó borítóján ugyanis ott látható az Édes Élet showműsor logója, amihez a TV2 nem adta az áldását. A hanglemezek azonban már a boltok polcain vannak. A csatorna követeli a CD-k visszahívását és a logók eltávolítását, Győzike viszont erre nem hajlandó. A csatorna sajtófőnöke Koltay Tamás az egyik napilapnak nyilatkozva elmondta, hogy a műsor logója a TV2 saját szellemi terméke és mint olyan a csatorna tulajdonát képezi. Ha azt jogosulatlanul használják fel, akkor a felhasználó ellen, ha kell bírósági eljárás keretében lépnek fel. Győzike azonban úgy gondolja, hogy már elég régen dolgozik együtt a csatornával ahhoz, hogy ennyit megengedjenek neki.

 
Romantic - Vágyom rád

„Nem is igazán értem ezt az egészet! Jó ideje együtt dolgozunk a TV2-vel, mindenki tudja, hogy az Édes élet rólam és Berki Krisztiánról szól.” – nyilatkozta a showman a Blikknek. Véleménye szerint az egész műsornak csak azért van nézettsége, mert Ő és Berki Krisztián benne szerepelnek. A TV2-vel azonban nem szívesen csatározik, hiszen mégiscsak a csatorna a munkaadója, ezért szeretné, ha mielőbb megoldódna a probléma. A boltok polcairól nem hajlandó visszahívni a CD-ket, hiszen már nyolcezer darab van forgalomban. Amennyiben a TV2 hajthatatlan, úgy akár bíróságra vihetik az ügyet, sőt kérhetik azt is, hogy Gőzike részesedést fizessen nekik a hanglemezek eladása után, hiszen nem fizetett nekik jogdíjat a logó felhasználása miatt.

 

-BT-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.