2022. 05. 18. - 09:40

Cipeléshez is kitűnő a legújabb e-bicikli

Cipeléshez is kitűnő a legújabb e-bicikli

Elektromos utakon: új e-bicikli márkát jelentett be egy cég Globe néven, amely nemcsak az ember, hanem kisebb tárgyai szállítására is alkalmas.

Vadoantúj e-bike-al, azaz elektromos kerékpárral rukkolt elő a Specialized cég, Globe néven. A kaliforniai bicikli-szakértők azt várják új márkájuktól, hogy helyettesítheti az autókat a mindennapos ingázásnál. Olvasd el: Önjáró biciklit alkotott a Huawei
 
„A mindennapos autós utak rövidek, élvezhetetlenek, nem túl költséghatékonyak, s még a bolygó helyzetét is nehezítik. Az új lehetőségek azonban már úton vannak” – írta közleményében a Specialized. e_bike_globe_1
 
Az e-bike-kal szeretnék csökkenteni a mindennapi közlekedéshez szükséges autók, teherautók és SUV-k számát. Olvasd el: Vezető nélküli biciklivel álltak elő a kínaiak
 
S bár még nem hozták nyilvánosságra a pontos részleteket a kerékpárról, annyi már biztos, hogy nagy teljesítményű elektromos járművek lesznek - olyan tartozékokkal, amelyek nemcsak egy személyt és családtagjait, hanem dolgokat is elbírnak.
 
Az egyik közzétett fotón az egyik modell látható, négy kerékpáros táskával felszerelve - akkorák, hogy azokban a boltban vett élelmiszereket, sőt egy kaktuszt is el lehet vinni.
 
A cég elhintette, hogy az e-biciklik megfizethetőek lesznek.
 
A Globe e-bike-ok megrendelése 2022 végétől kezdődik el - az elsőket 2023 elején szállítják le. Eleinte kizárólag az Egyesült Államok piacán lesznek elérhetők, így aki ilyenre vágyik, kicsit többet kell várnia.
 
Fotó: Specialized
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.