2020. 10. 01. - 08:30

Demi Lovato teljesen lezárta kapcsolatát

Demi Lovato teljesen lezárta kapcsolatát

Semmit sem akar már volt vőlegényétől az énekesnő. Úgy hírlik, Demi Lovato még csak nem is szeretne beszélni Max Ehrich-el, főleg, miután a színész mesélt róluk a közösségi oldalán.

Demi Lovato „végleg befejezte” kapcsolatát a színész Max Ehrich-el – annak ellenére, hogy még 1 hónapja is dúlt közöttük a szerelem. A páros 2020 júliusában eljegyezte egymást.Max Ehrich
 
Mostanra azonban, úgy hírlik, Demi beszélni sem szeretne ex-vőlegényével.
 
A 28 esztendős sztár szeptember utolsó hetében szakított Ehrich-el, a döntés azonban arra késztette a színészt, hogy közösségi oldalán megszólaljon kettejükkel kapcsolatban.
 
Azt írta, Demi még csak nem is mondta neki, hogy véget szeretne vetni a kapcsolatnak.
 
Most, források szerint az énekesnő eljutott arra a pontra, hogy kontaktust sem szeretne Max-al. Nagyon rosszul érzi magát amiatt, ahogy volt párja viselkedett és ahogy a közösségi médiában beszélt róluk.
 
„Demi el sem hiszi, hogy beleesett ebbe a csapdába, nagyon fel van háborodva és nem akarja többé látni Maxot” – mondta egy bennfentes az E! News-nak.
 
Úgy tudni, az énekesnő jelenleg családjára és barátaira támaszkodik, igyekszik mielőbb felgyógyulni a szakításból.
 
Hogy Demi és Max Ehrich pontosan mi miatt szakított, azt mostanáig változatlanul homály fedi.
 
Az előzményekről itt bővebben is olvashatsz.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.