2022. 07. 06. - 08:30

Divatos holmikba öltözteti az avatárokat a Meta bolt

Divatos holmikba öltözteti az avatárokat a Meta bolt

Online boltot indított a Meta azon felhasználóknak, akik divatos luxusmárkákba szeretnék öltöztetni avatárjukat, mint például a Balenciaga, a Prada és a Thom Browne.

Avatárunkat immár a legmenőbb márkák ruháival is felöltöztethetjük. A Meta Avatars Store-t hozott létre, azaz olyan boltot, ahol a már meglévő ingyenes ruházati lehetőségek mellett olyan divatos luxusmárkákba is öltöztethetik avatárjukat a felhasználók, mint a Balenciaga, a Prada és a Thom Browne. meta_avatardivat_1
 
A bolt elindításáról Mark Zuckerberg és a Meta divatpartnerségekért felelős alelnöke, Eva Chen számolt be. Olvasd el: Volumetrikus avatár lett a sminkmárka alapítója
 
A lehetőség elérhető lesz az Instagramon, a Facebookon és a Messengeren.
 
Hasonló jellegű Instagram-bejegyzésükben azt is leírták, hogy a digitális javak fontos módjai lesznek az önkifejezésnek a metaverzumban – egyben a kreatív gazdaság nagy mozgatórugói.
 
Az emberek most bepillantást kaphatnak terveikbe – több márkát is be szeretnének vonni, hamarosan bevezetik a koncepciót a virtuális és kiterjesztett valóságba.
 
A Meta csapata állítja: tudják, hogy a felhasználók közül sokan szeretnék teljesebb módon képviselni magukat – és érdekeiket - azzal, hogy a világ vezető márkáinak ruháival díszítik avatárjukat. Olvasd el: Bella Hadid már korábban avatár lett egy kampányban
 
Zuckerberg és Chen megjegyezte: a kereskedelem az egés világon segíti a kultúrát, a metaverzum sem jelent ebben a tekintetben különbséget.
 
Nagyon izgatottak, amiért az alkotók és márkák digitális ruházattal és vásárlással kísérletezhetnek egy „új vásznon” keresztül.
 
 
Fotó: Instagram/Meta
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.