2021. 11. 22. - 08:30

Bella Hadid már korábban avatárrá vált egy kampányban

Bella Hadid már korábban avatárrá vált egy kampányban

Egyre több sztár él a technológia lehetőségeivel és jelenik meg virtuális avatárként – a sikeres modell, Bella Hadid egy korábbi kampányában már tett vele egy próbát.

Az alighanem sokaknak ismerős lehet, hogy az ABBA együttes a közelmúltban bejelentette: ismét turnéra „indul” új lemezével, ám az ikonikus zenekar csupán digitális avatárként lesz jelen, nem személyesen. Olvasd el: Örökké tarthatnak az ABBA avatár-fellépései
 
Justin Bieber szintén élt az avatárként megjelenés lehetőségével, hogy fellépéseit minél több rajongójához eljuttathassa. Olvasd el: Justin Bieber digitális avatárként lép fel
 
Bella Hadid modell azonban már 2020-ban virtuális avatárrá változott a Mugler kampány kedvéért.
 
Bella Hadid avatárrá változik
Bella Hadid avatárrá változik
 
A most 25 esztendős híresség a Mugler művészeti igazgatójával, Casey Cadwalladerrel készített digitális filmet a csúcskategóriás márka 2021-es tavaszi kollekciójához, amely a szépséget avatar formájában jelenítette meg.
 
Okként a művészeti igazgató azt mondta: nem akarta, hogy a márka „elcsendesedjen” a divatbemutató-szezonban, hiszen a koronavírus-járvány miatt több bemutatót is lemondtak. Felmerült az ötlet, hogy mindent virtuálisan valósítsanak meg.
 
„Találtunk egy stúdiót a new yorki Brooklynban. Haley Wollens stylist, akivel együtt dolgozom, elment Bellával a stúdióba, elkészítette a haját és a sminkjét. Aztán egyszer csak ott állt Bella, nagyjából meztelenül!” – mesélte hitetlenkedve Cadwallader a pillanatot, amikor meglátta a digitális modellt.
 
A végeredmény egy virtuális kifutós Bella Hadid lett, aki fehér páncélban és varrott farmerben nyitja meg a videót, majd később Pegazus-kentaur hibriddé változik, amely leugrik a Palais Garnier épületéről. A modell egy fekete bodyban zárta a filmet.
 
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.