2022. 03. 28. - 08:30

Ő beszél a konferencián - Újabb kozmetikai cég vet be virtuális nagykövetet

Ő beszél a konferencián - Újabb kozmetikai cég vet be virtuális nagykövetet

Létrehozta első virtuális nagykövetét az LVMH kozmetikai vállalat – „ő” mutatja majd be a márka új termékeit a júniusi Viva Technology konferencián.

Virtuális nagykövettel rukkolt elő az LVMH kozmetikai cég: a márka innovációit „ő” prezentálja majd a 2022 júniusában megrendezendő Viva Technology konferencián – adta hírül a wwd.com. Olvasd el: Bella Hadid már korábban avatárrá vált egy kampányban
 
A virtuális női karakternek egyelőre nincs neve, de annyit tudni, hogy szürkéskék szemmel és hullámos, barna bobfrizurával rendelkezik. virtualis_nagykovet_1
 
Nem először mutatkozik egyébként: először az LVMH induló vállalkozások pályázati felhívásában jelent meg, a vállalat hatodik alkalommal megrendezett LVMH Innovációs Díjátadóján.
 
A júniusi rendezvényen várhatóan beszédet tart majd az innovációról, a technológiáról és más digitális vonatkozású témákról. Olvasd el: Maisie Williams is rég bevállalta, digitális avatár lesz belőle
 
Az LVMH lassan, de biztosan illeszkedett be a metaverzumba, mivel tavaly partneri viszonyt létesített a Prada Grouppal és a Compagnie Financière Richemont-nal az Aura Blockchain Konzorcium keretében.
 
Januárban a cég Nelly Mensah-t nevezte ki a digitális innovációért felelős alelnöknek – a kriptográfia és a Metaverse vezetőjét.
 
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.