2014. 02. 19. - 08:42

Dundika egy igazi konyhatündér

Dundika egy igazi konyhatündér

Majoros Hajnalka egy igazi háziasszony, aki a konyhában is örömmel sürög-forog a család és főleg Majka legnagyobb örömére.

Dundiknának mostanában igen sűrűn telnek a napjai. Idejének legnagyobb részét Király Viktorral tölti, hiszen gőzerővel készülnek a Nagy Duett adásaira. Emellett énektanárhoz és tánctanárhoz is jár, hogy a produkciójuk a lehető leg profibbnak hasson a színpadon. Ha ez még nem lenne elég ezen a héten zajlanak a Hal a tortán adásai is, ami szintén sok időt elvesz Hajni életéből. Ez az időszak azonban hihetetlenül izgalmas a számára és nagyon élvezi. 15 éves kora óta főz ezért magabiztosan mozog a konyhába. Már több alkalommal szerepelt a Hal a tortán műsorában és mindig sikert aratott főztjeivel. Hajni saját elmondása szerint imád enni és nagyon élvezi, hogy minden este más vendégeli meg őket, ahol finom és néhol különleges ételeket is ehet.


Dundika imád főzni és nagyon jól is csinálja

Az a nap azonban, amikor neki kell főzni a műsorban nagyon megterhelő, hiszen már korán reggel talpon kell lennie, hogy estére mindennel elkészüljön. Bevásárlás, főzés, terítés és estére kell a legjobb formáját hoznia, hogy állja az esetleges csipkelődéseket. Hajni saját elmondása szerint nagyon jól főz, amit azon tud a legjobban lemérni, hogy párja Majka és kisfia imádja az ételeit. Majka nagy kedvence a húsleves, amit elmondása szerint édesapja után Hajni főzi a legjobban. Kisfia is nagyon szereti az édesanyja főztjét. Hajni leginkább a magyaros ételeket kedveli, de szívesen kóstolja és próbálkozik a különlegesebb ételekkel is. A Nagy Duett indulása óta nincs olyan sok ideje a főzésre, de azért megpróbálják úgy alakítani, hogy legalább hetente 2-3 alkalommal a család le tudjon ülni és közösen fogyasszák el a Hajni által készített finomságokat.

 

-BT-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.