2018. 03. 13. - 07:42

Ed Westwick fogva tartott egy nőt?

Ed Westwick fogva tartott egy nőt?
Képzeld, a legfrissebb információk szerint a Gossip Girl népszerű sztárját azzal vádolják, hogy több napon keresztül nem engedett el egy nőt, akit ráadásul megerőszakolt. 

 

Pár hónappal ezelőtt bombaként robbant a hír, hogy Ed Westwick több nőt is megerőszakolt az elmúlt évek során? Ezután a színész egykori asszisztense is azzal vádolta, hogy erőszakoskodott vele Ed. A híresség természetesen tagadta a vádakat, de a rendőrség nyomozást indított az ügyben. A színésznek pedig ez akár a karrierje végét is jelentheti. 
 
Ed Westwick
Ed Westwick fogva tartott egy nőt
 
A napokban pedig előállt egy stylist is, Haley Camille Freedman, aki pert indított Ed ellen. A lány azt állítja, hogy mintegy két napon át fogva tartotta őt a színész és többször is megerőszakolta őt.
 
Eleinte Haley is leakart feküdni a Gossip Girl sztárjával, aki aztán ütni és fojtogatni kezdte a lányt pedig ő kérte, hogy hagyja abba. A lánynak végül sikerült elhagyni a színész házát, de egy életre nyomot hagytak benne a történtek. Információk szerint utána orvoshoz ment, így igazolni is tudja a sztorit.
 
 
N.O.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.