2022. 01. 26. - 10:30

Egy 360 fokban forgatható autóval rukkolt elő az Apple

Egy 360 fokban forgatható autóval rukkolt elő az Apple

Meglehetősen bizarr, futurisztikus megjelenésű autó-koncepciót alkotott Devanga Borah dizájner az Apple számára.

Igen vonzónak tűnik az autóipar jövője, ha olyan dizájnerek alkotásai is szaladgálnak majd az utakon, mint Devanga Borah Apple számára tervezett járműve. Olvasd el: Teljesen mesterséges intelligencia-vezérelt lenne az új Apple-autó
 
Az önvezető, elektromos meghajtású kocsi a márka esztétikájára jellemző letisztult, minimális fehér vonalaikkal rendelkezik, mellyel a 007-es ügynök-filmek hangulatát adja. Az almaszerű, önvezető Apple-autó koncepció - Fotó: Devanga Borah
 
A gubószerű, kétüléses pod izgalmassá varázsolhat minden hétköznapi utazást.
 
„Az Apple autó lényegében egy új divat, ezt szem előtt tartva alkottam meg a mikroautó-koncepciót, amely autonóm, elektromos és tökéletesen almaszerű” – mondta Devanga Borah.
 
A tervező a képzeletet a valósággal egyesítette, miközben az Apple egyedülálló járművét vizualizálta. Olvasd el: Repülő Cadillac a technológiai kiállításon
 
Az indiai Assamból származó hallgató alkotási folyamata az inspirációs tábláktól a rajzokon és vázlatokon át egészen a végső 3D-s renderelésig tart.
 
Az ötlet megszületésétől a forma kialakulásáig feltárta, mit kell tudni a mikroautóról. A kétüléses koncepció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy 360 fokban elfordítsák azt, kihasználva a legtöbbet az utazási élményből és a kilátásból.
 
Lengőajtókat tervezett hozzá, amelyek teljesen modern pilótafülkét fednek fel. Bár az Apple bizarr kiskocsija még a fejlesztési fázis elején jár, az autonóm elektromos hajtás mindenképpen vonzónak hangzik.
 
Fotó: Devanga Borah / Apple
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.