2023. 10. 04. - 08:30

Egy éven belül kiderülnek a nem emberi intelligencia titkai?

Egy éven belül kiderülnek a nem emberi intelligencia titkai?

Nem kell sokat várni az UFO-titkok kiderülésére – állítja egy, a témával régóta foglalkozó szakújságíró. Úgy véli, 12 hónapon belül napvilágot látnak az információk.

Ross Coulthart oknyomozó újságíró meg van győződve arról, hogy a világ egy éven belül feltárja az „igazságot” az ufókkal kapcsolatban. Olvasd el: Az idegenek jó eséllyel mesterséges intelligenciák?ufo_leszall_01
 
A szakember éveket töltött földönkívüliekről szóló tudósításokkal. Meggyőződése, hogy a névtelen bejelentők felfednek majd olyan információkat az idegenekről, amelyeket a világ kormányai eltitkolnak.
 
Úgy véli, a világ valószínűleg 12-18 hónapon belül értesülni fog ezekről. Olvasd el: Földönkívüli technológiától tartanak a tudósok
 
Az újságíró hozzátette: „rendkívül nagy a valószínűsége” annak, hogy nem az ember az egyetlen intelligens faj az univerzumban.
 
Azon források alapján, akikkel beszél, úgy gondolja, a bizonyítékok túlnyomó többsége alapján azt kell feltételeznünk, hogy nem emberi intelligencia látogat minket – mondta Ross Coulthart.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.