2022. 02. 08. - 08:30

Elton John is beruházott már mesterséges intelligenciába

Elton John is beruházott már mesterséges intelligenciába

A világszerte ismert énekes és dalszövegíró támogatja a technológiai fejlődést. Elton John sok más hírességhez hasonlóan befektetett mesterséges intelligenciába is.

Számos sztár járul hozzá napjainkban ahhoz, hogy fejlődjön a technológia és támogat vállalkozásokat. Sokan közülük már évekkel ezelőtt láttak fantáziát ebben. Olvasd el: Mesterséges intelligencia-startupba fektet be Jay-ZElton John
 
Az MI-be befektetők között van Elton John is, a világhírű énekes és dalszövegíró. Az AXA Strategic Ventures céggel közösen 6,5 millió dollárt szántak a Qiloo vállalkozásra, mely a kulturális mesterséges intelligencia adatplatformjaként hirdeti magát.
 
A cég a nyilvánosan elérhető és nyílt forráskódú adatokból vizsgálja meg a fogyasztói preferenciákban felbukkanó trendeket.
 
Történetesen, hogy vannak-e trendek, olyan területeken, mint például a zene, a mozi, a televízió, a könyvek, a podcastok, de a fogyasztási cikkek, a divat, az étkezés és az utazás terén is kutat. Olvasd el: Leonardo DiCaprio is MI-be fektet
 
A zenészek közül Elton John mellett számos rapper és színész ruházott már be a mesterséges intelligenciába, számos különféle területen, de támogatja a zenét befektetéseivel Ellen DeGeneres műsorvezető is.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.