2022. 01. 19. - 08:30

Mesterséges intelligencia stratup-ba fektet be Jay-Z

Mesterséges intelligencia stratup-ba fektet be Jay-Z

Számos híresség fedezte fel a technológiában rejlő lehetőségeket: Jay-Z, aki főként a háttérben működik neje, Beyoncé mellett, mesterséges intelligencia-vállalkozásba is befektetett.

A rivaldafényben a felesége csillog, a szintén zenész Jay-Z azonban számos vállalkozással igyekszik bevételt elérni. 
 
A mesterséges intelligencia manapság az egyik legcsodálatosabb módja annak, hogy a vállalkozások jelentős mértékű növekedést produkálhassanak. Olvasd el: Avatárként lép fel Justin BieberJay-Z
 
Több sztár látta meg benne a lehetőséget, s fektet be olyan startup vállalkozásokba, amelyek mesterséges intelligencia technológiákon dolgoznak.
 
Jay-Z ezen hírességek közé tartozik. Ő volt az Uber első befektetője, 2011-ben már beruházott, amikor az csak 300 millió dollárt ért. Olvasd el: Bella Hadid már korábban avatárrá vált egy kampányban
 
A vállalat jelenlegi piaci értékét 62,5 milliárd dollárra becsülik.
 
Eközben azonban a rapper zenei- és szórakoztatóipari cége, a Roc Nation új üzleti ágat hozott létre, Arrive néven, hogy segítsen a kisebb cégeknek elindulni: mesterséges intelligenciával foglalkozó startup-okat támogat.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.