2022. 01. 21. - 07:59

Online sztárokat segít Ellen DeGeneres mesterséges intelligenciával

Online sztárokat segít Ellen DeGeneres mesterséges intelligenciával

A mesterséges intelligenciában levő lehetőségeket nem kevés sztár próbálja meg kiaknázni, mégpedig úgy, hogy MI-startup-okba fektet. Például Ellen DeGeneres.

A mesterséges intelligencia napjainkban az egyik legjobb módja annak, hogy fejlődhessenek vállalkozások, de emellett számos lehetőséget kínál. A hírességek közül sokan beruháznak egy-egy startup cégbe, letéve voksukat a technológia mellett.  Olvasd el: Mesterséges intelligencia startupba fektet be Jay-Z 
Ellen DeGeneres
 
Köztük van Ellen DeGeneres komikus, műsorvezető is. A talkshow személyiség, aki színészként, humoristaként és vállalkozóként is ismert, időről-időre elkezd keresni friss trendeket és vállalkozásokat, amelyekbe befektethet.
 
Ellen legutóbb zenei alkalmazásba ruházott be: létrehozta a Heads-Up applikációt és digitális hálózatot indított olyan online sztárok tartalmai számára, mint például Tyler Oakley - az Ellen Digital Ventures és a Warner Bros. közös vállalatán keresztül.
 
Az Ellen Digital Ventures ún. ernyőmárkaként szolgál Ellen DeGeneres tévéműsorához, lehetővé téve számára, hogy az interneten, a közösségi médián és a játékokon át elérje az embereket. Olvasd el: Örökké tarthatnak az ABBA avatár-fellépései
 
Az EllenTube-t és az Ellen's Dance Off-ot az Ellen Digital Ventures hozta létre.
 
A Yahoo 2012-ben 10 millió dollárt fizetett a cégért, de nem azelőtt, hogy Ellen DeGeneres maga is nagyobb – ismeretlen - összeget szánt rá.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.