2014. 06. 12. - 10:20

Fitneszgurunak áll Kamarás Iván

Fitneszgurunak áll Kamarás Iván

A színész nemrég egy olyan edzésprogrammal jelentkezett, mely a mozgás szeretetén alapul.

 Kamarás Iván úgy határozott, hogy a színészi pályája mellett csatlakozik a hazai fitneszpiachoz, így olyan nevekkel lesz említhető, mint Béres Alexandra, Schobert Norbi vagy Rubint Réka.

 

Iván Los Angelesben és Magyarországon is él

 

 A színész egy sajátos edzésprogramot talált ki, melyet Ács Zoltán szakember felügyelete mellett készített el. A program a Formabontó nevet viseli, amihez saját nevét adja. Az ezzel kapcsolatos sajtótájékoztatón Iván arról számolt be, hogy nem egy szokványos videó, itt még a hibákat sem vágták ki. A színész egyébként rendszeresen sportol és saját bevallása szerint el sem tudná anélkül képzelni életét, azonban magát csak hobbisportolónak tartja. Rengeteg féle sportot űz, jógázik, bokszol, úszik, biciklizik, de még szörfözni is szokott.

 

Kamarás Iván

Edzésprogramjával sportolásra szeretné buzdítani az embereket

 

 A magyar sztárnak sokszor nincs ideje elmenni edzeni, de otthon mindig szakít rá időt. Pont ez ihlette őt meg, hogy készítsen egy edzéssorozatot, azok számára, akiknek kevés ideje van elmenni sportolni. A program célja többek között az is, hogy lelkesítse a sportra azokat az embereket, akik életében egyáltalán nincs jelen a mozgás.

 

 

N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.