2014. 04. 25. - 15:29

Rubint Rékáról erotikus fotók készülnek

Rubint Rékáról erotikus fotók készülnek

 A magyar híresség úgy döntött, hogy egy szép naptárat készített, de nem egy fotóssal fog dolgozni, hanem férjével. 

  Rubint Rékának készül a naptára, amiben férje, Scobert Norbi is segíteni fog, ugyanis ő lesz a fotós. A Hír24 információi szerint a sztár elmondta, hogy olyan korban és családi állapotban van, amikor már vannak dolgok, amiket nem illik csinálnia. Teljesen meztelenre nem vetkőzik Réka, de olyan képeket szeretne, amik imponálnak a férje számára.

 

A pár az Aktív riportjában beszélt a naptárról

 

 Schobert Norbi a naptárral kapcsolatban, a TV2 Aktív című műsorában a következőt mondta: - Egy külföldi helyszínre nagyon drága lenne kivinni egy fotóst repülővel, szállással mindennel együtt. Mivel azért valamilyen közöm van hozzá, meg türelmem, ilyenkor mindig én szoktam fotózni. Szép, erotikus képek születnek ilyenkor, főként, mert úgy akarom láttatni a nőt, ahogy én láttatni szeretném.

 

Rubint Réka

Rékáról már többször is készültek hasonló jellegű fotók

 

 Réka és Norbi egyébként hazánkban az egyik legelismertebb alakformáló edző. Mindketten több díjat is kaptak már. Boldog házasságban élnek, két gyermekük is van, Lara és Norbi.

 

 

 

 

 

N.O.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.