2013. 12. 06. - 13:12

Schobert Norbi különleges ajándéka

Schobert Norbi különleges ajándéka
A Schobert házaspár nagyon szereti egymást meglepni különleges ajándékokkal, most Norbi készült kedvesének egy rendhagyó meglepetéssel.
Norbi szerette volna kedvesét meglepni valami kis különlegességgel, ezért úgy döntött, dalban mondja el szerelmének, hogy mit érez. Tudja jól, hogy nincs igazán jó hangja, de még így is vállalta, hogy egy dalt énekel amikhez videoklipet is készít Rékának. Norbi a Féltelek című számot dolgozta fel és készítette el hozzá saját videó klipjét. A videóban a közös életük legfontosabb momentumai kaptak helyet. Az esküvő, a közös romantikus pillanatok, a gyerekek születése és Norbi műtéte is kapott egy pici részt a klipben.


Norbi különleges meglepetése Rékának

Réka könnyekig hatódott, amikor meglátta kedves ajándékát. Norbi kontrollra ment a kórházba és megkérte Rékát, hogy kísérje el Őt. A kórteremben aztán igazi meglepetés várta a fiatal édesanyát. A kórtermet Norbi rózsaszirmokkal szóratta be és még egy kistévét is bevitetett, ahol Rékával közösen nézték meg a különleges klipet. „Hát nekem a leggyönyörűbb videó klip és a legcsodálatosabb hang jött vissza ezen a videón, mert itt nem az a lényeg hogy ez mennyire volt hamis..." - nyilatkozott Réka kedvese ajándékáról. A meglepetés videót sokan bírálták, de ez Norbiékat egyáltalán nem zavara. Még a legnagyobb videó megosztó portálra is feltették, ahol pár nap alatt már több mint 90 ezren nézték meg.


Norbitól Rékának - Féltelek kicsim!

Norbiék ha már a kórházban jártak meglátogatták a szívbeteg kisgyerekeket, akiknek cukormentes mikulás figurákat osztottak. A gyerekek nagyon örültek az ajándéknak, még verset is mondtak az alkalmi mikulásoknak. Réka és Norbi örömmel ajándékozták meg a kicsiket és kívántak nekik mielőbbi gyógyulást.

 

-BT-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.