2022. 07. 08. - 08:30

Földönkívülibe szeretett bele egy YouTube-sztár

Földönkívülibe szeretett bele egy YouTube-sztár

Idegenek rabolták el és ő beleszeretett az egyikükbe – állítja Abbie Bela blogger, aki számos YouTube-videójáról ismert.

Beleszeretett egy földönkívülibe Abbie Bela Youtube-sztár. A 37 éves blogger azt állítja, hogy elrabolták az idegenek és vonzalmat ébresztett benne az egyikük. alien_1
 
Abbie azt is elmondta: korábban viccelődött az interneten azzal, hogy szeretné, ha elrabolná egy idegen, majd állítása szerint később egy hangot hallott. Olvasd el: Valójában az ember is földönkívüli?
 
„Fehér fénnyel álmodtam és egy hang azt mondta, várjak a szokásos helyen. Másnap este a nyitott ablakom mellett ültem. Egy élénkzöld fénysugár érkezett és vitt el az UFO-ba. Nem láttam őket tisztán és telepatikusan azt mondták, nem vagyok kész arra, hogy valódi formájukban lássam őket. De amit láttam, enyhe zöld árnyalatúak és nagy fekete szemük volt, emberi vonásokkal, például szemöldökkel.” Olvasd el: Metán lehet a kulcs a földönkívüliek megtalálásához? 
 
Abbie hozzátette, „különleges kapcsolatot” alakított ki az egyik idegennel, de nem fogadta el a meghívását, hogy menjen velük arra az esetre, ha nem tudna visszatérni a Földre.
 
„Volt valaki, aki kapcsolatba került velem. Nem tudtam meg a nevét, de olyan volt, mintha százszor lettem volna szerelmes. Azt mondta, bele kell egyeznem, hogy velük menjek, de nem mondtam igent arra, hogy örökre elragadjanak” – mesélte a blogger.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.