2022. 06. 08. - 08:30

Négy idegen civilizáció támadhatja meg a Földet

Négy idegen civilizáció támadhatja meg a Földet

Egy űrkutató szerint négy ellenséges, idegen civilizáció indíthat támadást a Föld ellen. Tanulmánya az általunk ismert életen alapul.

Négy idegen civilizáció veheti célba a Földet – állítja egy űrkutató. Alberto Caballero elmondása szerint kiszámította annak esélyét, hogy a földönkívüliek megtámadják bolygónkat, s arra a következtetésre jutott, hogy négy „rosszindulatú” idegen civilizáció létezhet. Olvasd el: Időutazó lények lehetnek az idegenek?ufo_1
 
Caballero az elmúlt 50 esztendőben más országok emberi invázióit tanulmányozta - ezeket az adatokat a galaxisban található ismert exobolygókra alkalmazta - Claudio Maccone olasz tudós becslése szerint körülbelül 15.785 van belőlük. Olvasd el: Valójában az ember is földönkívüli?
 
„Készítettem egy tanulmányt, amely csak az általunk ismert életen alapul. Egy földönkívüli civilizációnak más kémiai összetételű agya lehet, elképzelhető, hogy nincs empátiájuk, vagy nem rendelkeznek pszichopatológiával” – fejtette ki véleményét Caballero. 
 
Kijelentette: a támadás esélye csekély, ám megnövekedett azzal, hogy az emberek megpróbálnak kapcsolatba lépni az idegenekkel.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.