2022. 09. 23. - 08:30

Fülöp herceg évtizedeket töltött UFO-kutatással

Fülöp herceg évtizedeket töltött UFO-kutatással

A közelmúltban elhunyt Erzsébet királynő néhai férje évtizedeken át foglalkozott a földönkívüli-kutatással. Az UFO-rajongók most azt követelik, hozzák nyilvánosságra Fülöp herceg nyomozásait.

Kiderült: Fülöp herceg 70 évig nyomozott az UFO-k után. Olvasd el: Valójában az ember is földönkívüli?
 
A földönkívüliek iránt fokozottan érdeklődők közül most sokan arra kérik a minisztereket, hozzák nyilvánosságra Edinburgh néhai hercegének eredményeit, miután felesége, Erzsébet királynő szeptember 8-án elhunyt. Erzsébet királynő és Fülöp herceg fiatalon
 
Fülöp herceg 99 évesen halt meg 2021-ben. 1955-ben kezdett el érdeklődni a „kis zöld emberkék” iránt, amikor szorosabb kapcsolatot alakított ki nagybátyjával, Lord Louis Mountbattennel. 
 
Úgy tűnik, Fülöp herceg élete nagy részét a földönkívüliek kutatásának szentelte, de az ügyet elhallgatták. Olvasd el: Mesterséges intelligencia fedezi fel a földönkívülieket?
 
Nick Pope, a védelmi minisztérium egykori tisztviselője, aki az 1990-es években az Egyesült Királyság kormányának UFO-kutatását irányította, állította, hogy a herceg „figyelte a fejleményeket, előfizetett UFO-magazinokra és hírlevelekre, sőt tanúkat is meghallgatott”.
 
Pope hozzátette, hogy a téma igen érzékeny volt, hiszen szenzációt keltett volna, ha kiderül, hogy a királynő férje UFO-kutatással foglalkozik.
 
 
Fotó: Instagram/princephilipincolor
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.