Bulvár

Gwyneth Paltrow-t eljegyezték

Gwyneth Paltrow-t eljegyezték
Maga a híresség közölte a nagyszerű hírt a rajongókkal, hogy a napokban kedvese megkérte a kezét. 

 

Mindenkit megdöbbentett amikor kiderült, hogy Gwyneth Paltrow és zenész kedvese, Chris Martin a szakítás mellett döntött. Nem sokkal utána arról pletykáltak, hogy a szerelmesek kibékültek, de a hír nem bizonyult igaznak. Természetesen a közös gyerekek a válás ellenére is összekötik őket. 
 
Gwyneth Paltrow
 
A színésznő azonban túllépett zátonyra futott házasságán és ismét rátalált a boldogság Brad Falchuk személyében. Kapcsolatukban eleinte senki sem bízott, de most bebizonyították, hogy igenis komolyan gondolják. A napokban ugyanis a férfi megkérte Gwyneth kezét. Az örömhírt maga a színésznő is megosztotta Instagram oldalán a rajongókkal. A híresség egyébként nemrég úgy nyilatkozott, hogy rendkívül szerencsésnek tartja magát, hogy megtalálta a szerelemet. Azt, hogy mikor lesz az esküvő egyelőre nem tudni. Erről ugyanis még nem adott tájékoztatást.  Gratulálunk a sztárpárnak!
 
Ed Westwick fogva tartott egy nőt?

Ed Westwick fogva tartott egy nőt?

Képzeld, a legfrissebb információk szerint a Gossip Girl népszerű sztárját azzal vádolják, hogy több napon keresztül nem engedett el egy nőt, akit ráadásul mege...
Jönnek a valódi terminátorok?  - 1.rész

Jönnek a valódi terminátorok? - 1.rész

A mesterséges intelligencia fejlődésével olyan robotok állhatnak „szolgálatba” 2068-ig, amelyek a veszélyes helyzetekben tökéletesen helyettesíthetik az embert ...
Ekkor a legjobb az együttlét

Ekkor a legjobb az együttlét

Friss kutatások kiderítették, hogy melyik életkorban élvezik a legjobban az aktusokat a szerelmesek.   
A háziállat többet segíthet, mint az orvos

A háziállat többet segíthet, mint az orv...

Az köztudott, hogy a kis kedvencek pozitív hatással bírnak az emberi lélekre, de egy nemrégiben végzett kutatás szerint akár a terapeutát is helyettesítheti.   
Értik a babák a vidám zenét

Értik a babák a vidám zenét

Sokan nem is gondolnánk, de a csecsemők ugyanúgy értik az érzelmeket, mint a felnőttek. A vidám zenére, pedig rendkívül jól reagálnak.   
Robottá alakuló légdeszka segíthet a házban?

Robottá alakuló légdeszka segíthet a ház...

Sokaknak lehet már ismerős az ún. hoverboard vagy légdeszka – 2016-ban reneszánszát élte. Most a mesterséges intelligencia segítségével megszületett a hoverboar...
Mesterséges intelligencia: repülő autó mutatkozott be Genfben

Mesterséges intelligencia: repülő autó m...

Az önálló járművek jelenthetik az autógyártás következő nagy innovációját – A Genfi Motor Show-n olyan kocsi mutatkozott be, amelyek repülni is képes.
Pénzt akar exe Britney-től kicsalni

Pénzt akar exe Britney-től kicsalni

Nem elég Kevin Federline számára az a pénz, amelyet az énekesnő fizet neki havi szinten. Ez összesen húszezer dollár, azaz körülbelül ötmillió forint.   
Így készíts kávés testradírt!

Így készíts kávés testradírt!

Van, akit már a kávé illata kellemes hangulatba hoz. Ha ez velünk is így van, érdemes kipróbálnunk a kávéval készült testradírt, mégpedig saját kezűleg!
A robot fejlődésének lépcsői

A robot fejlődésének lépcsői

A mesterséges intelligencián belül a robotika kétségtelenül a legizgalmasabb, ám a legellentmondásosabb terület is. Abban mindenki egyetért, hogy a robotok alka...
< >