2018. 01. 10. - 18:41

Gwyneth Paltrow-t eljegyezték

Gwyneth Paltrow-t eljegyezték
Maga a híresség közölte a nagyszerű hírt a rajongókkal, hogy a napokban kedvese megkérte a kezét. 

 

Mindenkit megdöbbentett amikor kiderült, hogy Gwyneth Paltrow és zenész kedvese, Chris Martin a szakítás mellett döntött. Nem sokkal utána arról pletykáltak, hogy a szerelmesek kibékültek, de a hír nem bizonyult igaznak. Természetesen a közös gyerekek a válás ellenére is összekötik őket. 
 
Gwyneth Paltrow
 
A színésznő azonban túllépett zátonyra futott házasságán és ismét rátalált a boldogság Brad Falchuk személyében. Kapcsolatukban eleinte senki sem bízott, de most bebizonyították, hogy igenis komolyan gondolják. A napokban ugyanis a férfi megkérte Gwyneth kezét. Az örömhírt maga a színésznő is megosztotta Instagram oldalán a rajongókkal. A híresség egyébként nemrég úgy nyilatkozott, hogy rendkívül szerencsésnek tartja magát, hogy megtalálta a szerelemet. Azt, hogy mikor lesz az esküvő egyelőre nem tudni. Erről ugyanis még nem adott tájékoztatást.  Gratulálunk a sztárpárnak!
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.