2010. 10. 05. - 11:09
Háromszoros szülinap Csábi Bettinánál!
Három darab 3-as! S hogy mi is ez? Mindjárt kiderül! Gratulálunk!
Csillogó szemekkel nézték a tortájukat és a rengeteg ajándékot a gyerekek. Már hetek óta mást sem hallani nálunk, mint Halász Judit „Boldog születésnapot" című slágerét Száva, és a „Happy birthday"-t Kamilla előadásában.
Az édességek, sós rudak, virslis kiflik persze álomdiéta lisztkeverékkel készültek, így a felnőtt vendégeknek sem kellett megtartóztatni magukat, ami jól is jön, az én szülinapomat és anyukámét ünnepeltük. 3 szülinap egymás után..És ugye tudjuk, hogy ezek a napok nem az önmegtartóztatásról szólnak, nálunk főleg nem...- mondta az anyuka.
Az ünneplés mellett persze a munkáé a főszerep továbbra is Csábi Bettinánál. Pakson álomdiéta
Az édességek, sós rudak, virslis kiflik persze álomdiéta lisztkeverékkel készültek, így a felnőtt vendégeknek sem kellett megtartóztatni magukat, ami jól is jön, az én szülinapomat és anyukámét ünnepeltük. 3 szülinap egymás után..És ugye tudjuk, hogy ezek a napok nem az önmegtartóztatásról szólnak, nálunk főleg nem...- mondta az anyuka.
Az ünneplés mellett persze a munkáé a főszerep továbbra is Csábi Bettinánál. Pakson álomdiéta
kóstoltatás és a sportoló által tartott torna várta a sportcsarnokban az érdeklődőket.
A paksi álomdiéta partner, a Dolce Vita a szénhidrátcsökkentett álomdiéta lisztkeverék és tészták mellett arra is figyel, hogy az ételek a wellness konyha kritériumainak megfelelően vákuum főző technológiával készüljenek, ezáltal a vitamin- és ásványi anyag tartalmukat megőrzik, és mesterséges anyagokat, valamint hozzáadott zsiradékot nem tartalmaznak.
A Dolce Vita ténylegesen olasz tulajdonosok kezében van, így a pizzák, spagettik a valódi mediterrán ízeket idézik. A magyar konyhát pedig az álomdiéta termékek és a vákuum főző technológia segítségével varázsolják maximálisan egészségessé úgy, hogy a magyar konyha zamata megmarad közben.
-gg-
A paksi álomdiéta partner, a Dolce Vita a szénhidrátcsökkentett álomdiéta lisztkeverék és tészták mellett arra is figyel, hogy az ételek a wellness konyha kritériumainak megfelelően vákuum főző technológiával készüljenek, ezáltal a vitamin- és ásványi anyag tartalmukat megőrzik, és mesterséges anyagokat, valamint hozzáadott zsiradékot nem tartalmaznak.
A Dolce Vita ténylegesen olasz tulajdonosok kezében van, így a pizzák, spagettik a valódi mediterrán ízeket idézik. A magyar konyhát pedig az álomdiéta termékek és a vákuum főző technológia segítségével varázsolják maximálisan egészségessé úgy, hogy a magyar konyha zamata megmarad közben.
-gg-
Három darab 3-as! S hogy mi is ez? Mindjárt kiderül! Gratulálunk Csábi Bettinának és az ikreknek!