2021. 10. 25. - 08:30

Hónapokig élt telefonnal a gyomrában egy férfi

Hónapokig élt telefonnal a gyomrában egy férfi

Megdöbbentő esettel szembesültek egyiptomi orvosok: egy férfi hasi fájdalmak miatt került kórházba, s rövidesen kiderült, hogy egy telefon miatt.

Több mint fél évig élt mobiltelefonnal a gyomrában egy egyiptomi férfi. Végül az Asszuán Egyetemi Kórházban kötött ki, ahol bél- és hasi fertőzések miatt kezelték az orvosok. mutet_002
 
A telefont természetesen műtéti úton kellett eltávolítani a gyomrából. Olvasd el: Lerakták a kutatók az emberbe ültethető mesterséges intelligencia alapjait?
 
A doktorok röntgen alapján jöttek rá, hogy egy telefon beszorult a gyomrába és ez okozta a gondjait.
 
A férfi ekkor vallotta be, hogy hónapokkal korábban lenyelte az eszközt. Ám túlságosan szégyellte a dolgot ahhoz, hogy bevitesse magát a kórházba.
 
Abban reménykedett, hogy az eszköz majd magától távozik. Olvasd el: Nyelvre vagy zenére oktat a hordható tanító a fülben
 
Ez volt az első eset, hogy egy beteg egy egész telefont lenyelt – mondta el Mohamed El-Dahshoury, az Asszuáni Egyetemi Kórházak Igazgatótanácsának elnöke.
 
Az orvosok szerint a férfi teljes mértékben felépül.
 
Arra nem derült fény, hogy vita, féltékenységi jelenet hevében vagy mi okból nyelte le a mobilt.
 
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.