2022. 02. 16. - 08:30

Hordozó készült a robotkutyának

Hordozó készült a robotkutyának

Babahordozóhoz hasonló eszközt készítettek a Sony robotkutyája számára, így a mesterséges intelligenciával működő ebet a gazdi magával is viheti.

Nagy meglepetés volt, amikor 2018-ban a CES Las Vegas-i technológiai kiállításon megjelent a Sony robotkutyája. A cég most a Lucky Industries-zal dugta össze a fejét, hogy Aibo számára hordozószíjat is készítsen. Olvasd el: Robotkutya újratöltve - korábban megölték
 
Utóbbi a világ egyik legrégebbi babahordozó-készítője, 1934 óta létezik. robotkutyahordozo_1
 
A Sony nem sokkal később előrukkolt az Aibo-hordozó szíjjal. Több előnye is van ugyanis annak, ha tulajdonosa magával viszi robotkedvencét: segíti a vele való zökkenőmentes kommunikációt. Olvasd el: Járőr lesz a Hyundai-nál a robotkutya
 
Készítője már korábban beszámolt arról, hogy a kölyökkutya-robot képes érzelmi köteléket létrehozni a háztartás tagjaival, miközben szeretetet, ragaszkodást nyújt és a társnevelés örömét is biztosítja. 
 
Dinamikus mozgásával, lelkes reagálókészségével a robot is kialakítja egyedi személyiségét, ahogyan egyre közelebb kerül a gazdáihoz.  
 
A Sony tehát most új életstílust ajánl azoknak, akik Aibo robotkutyával élnek.
 
A terméket korlátozott mennyiségben árusítják, de már előrendelhető online a 2022-es, júniusi bevezetésre.
 
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.