2022. 04. 11. - 08:30

Időutazó lények lehetnek az idegenek?

Időutazó lények lehetnek az idegenek?

Az ufókban valójában olyan idegen lények érkezhetnek, akik a jövőből utaztak vissza - állítja egy egyetemi akadémikus.

Az idegenek, akik az ufókban érkeznek, tulajdonképpen időutazók. A jövőből jöttek vissza, tehát a távoli jövő emberi lényei – vélekedik egy egyetemi akadémikus. Olvasd el: Idegen lényeg rejtőzhetnek a Vénusz felhőiben?ufo_1
 
Az ufókat irányító földönkívüliek visszamennek az időben, amikor időnként van lehetőség velük találkozni, akárcsak Michael J. Fox Marty McFly-ja tette a Vissza a jövőbe című filmben. 
 
„Tudjuk, hogy mi itt vagyunk, az emberi faj létezik. Azzal is tisztában vagyunk, hogy hosszú evolúciós történelmünk van ezen a bolygón, s technológiánk a jövőben fejlettebb lesz – mondta Michael Masters, a Montana Műszaki Egyetem biológiai antropológia professzora. – Azt hiszem, a legegyszerűbb magyarázat, hogy a repülő ufókban utazók azok.”
 
Robert Sheaffer, az amerikai paranormális jelenségekkel foglalkozó kutató ugyanakkor elvetette ezt az ötletet. Olvasd el: Van bizonyíték a Marsi életre - állítja egy ufóvadász
 
Megjegyezte, Masters szerint ha elég gyorsan megpörgetünk valamit és az az elkezdi torzítani a teret, még vissza is küldi a dolgokat az időben. „Ez egy nagyon kétes állítás” – hangsúlyozta a kutató.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.