2018. 01. 11. - 16:47

James Francot is zaklatással vádolják

James Francot is zaklatással vádolják
A jóképű színészt eddig két nő vádolta meg. Most azonban a híresség is megszólalt az üggyel kapcsolatban. 

 

Örömteli volt a hétvége James Franco számára, hiszen díjat kapott a Golden Globe gálán. Sokáig azonban nem tartott a boldogsága, ugyanis többen is szexuális zaklatással vádolták meg az interneten. Az egyik nő azt állította, hogy kevés pénzért nyújtott neki vetkőzős munkát, a másik hölgy pedig úgy fogalmazott, hogy a színész nemi szervéhez rakta oda a fejét. Ezek a posztok már törlésre kerültek, de James állítja, hogy semmit sem tett. 
 
James Franco
James Francot is zaklatással vádolják
 
A napokban megkérdezték őt a témával kapcsolatban. Mint mondta minden tettéért felelősséget vállal, de amiket a Twitteren írtak róla azok azért nem pontosak. Hozzátette: egyébként támogatja azokat a nőket, akik felszólalnak. Az interjú végén a híresség elárulta, hogy ha valakit kárpótolni kell, akkor azt megteszi. Egyébként eléggé félreérthetően fogalmazott, így nem tudni pontosan, hogy valóban tett valamit vagy csupán hazugság az egész.
 
N.O.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.