Bulvár

James Francot is zaklatással vádolják

James Francot is zaklatással vádolják
A jóképű színészt eddig két nő vádolta meg. Most azonban a híresség is megszólalt az üggyel kapcsolatban. 

 

Örömteli volt a hétvége James Franco számára, hiszen díjat kapott a Golden Globe gálán. Sokáig azonban nem tartott a boldogsága, ugyanis többen is szexuális zaklatással vádolták meg az interneten. Az egyik nő azt állította, hogy kevés pénzért nyújtott neki vetkőzős munkát, a másik hölgy pedig úgy fogalmazott, hogy a színész nemi szervéhez rakta oda a fejét. Ezek a posztok már törlésre kerültek, de James állítja, hogy semmit sem tett. 
 
James Franco
James Francot is zaklatással vádolják
 
A napokban megkérdezték őt a témával kapcsolatban. Mint mondta minden tettéért felelősséget vállal, de amiket a Twitteren írtak róla azok azért nem pontosak. Hozzátette: egyébként támogatja azokat a nőket, akik felszólalnak. Az interjú végén a híresség elárulta, hogy ha valakit kárpótolni kell, akkor azt megteszi. Egyébként eléggé félreérthetően fogalmazott, így nem tudni pontosan, hogy valóban tett valamit vagy csupán hazugság az egész.
 
N.O.

 

Ed Westwick fogva tartott egy nőt?

Ed Westwick fogva tartott egy nőt?

Képzeld, a legfrissebb információk szerint a Gossip Girl népszerű sztárját azzal vádolják, hogy több napon keresztül nem engedett el egy nőt, akit ráadásul mege...
Jönnek a valódi terminátorok?  - 1.rész

Jönnek a valódi terminátorok? - 1.rész

A mesterséges intelligencia fejlődésével olyan robotok állhatnak „szolgálatba” 2068-ig, amelyek a veszélyes helyzetekben tökéletesen helyettesíthetik az embert ...
Ekkor a legjobb az együttlét

Ekkor a legjobb az együttlét

Friss kutatások kiderítették, hogy melyik életkorban élvezik a legjobban az aktusokat a szerelmesek.   
A háziállat többet segíthet, mint az orvos

A háziállat többet segíthet, mint az orv...

Az köztudott, hogy a kis kedvencek pozitív hatással bírnak az emberi lélekre, de egy nemrégiben végzett kutatás szerint akár a terapeutát is helyettesítheti.   
Értik a babák a vidám zenét

Értik a babák a vidám zenét

Sokan nem is gondolnánk, de a csecsemők ugyanúgy értik az érzelmeket, mint a felnőttek. A vidám zenére, pedig rendkívül jól reagálnak.   
Robottá alakuló légdeszka segíthet a házban?

Robottá alakuló légdeszka segíthet a ház...

Sokaknak lehet már ismerős az ún. hoverboard vagy légdeszka – 2016-ban reneszánszát élte. Most a mesterséges intelligencia segítségével megszületett a hoverboar...
Mesterséges intelligencia: repülő autó mutatkozott be Genfben

Mesterséges intelligencia: repülő autó m...

Az önálló járművek jelenthetik az autógyártás következő nagy innovációját – A Genfi Motor Show-n olyan kocsi mutatkozott be, amelyek repülni is képes.
Pénzt akar exe Britney-től kicsalni

Pénzt akar exe Britney-től kicsalni

Nem elég Kevin Federline számára az a pénz, amelyet az énekesnő fizet neki havi szinten. Ez összesen húszezer dollár, azaz körülbelül ötmillió forint.   
Így készíts kávés testradírt!

Így készíts kávés testradírt!

Van, akit már a kávé illata kellemes hangulatba hoz. Ha ez velünk is így van, érdemes kipróbálnunk a kávéval készült testradírt, mégpedig saját kezűleg!
A robot fejlődésének lépcsői

A robot fejlődésének lépcsői

A mesterséges intelligencián belül a robotika kétségtelenül a legizgalmasabb, ám a legellentmondásosabb terület is. Abban mindenki egyetért, hogy a robotok alka...
< >