2019. 02. 12. - 20:29

Justin Biebernek nem könnyű a házasélet

Justin Biebernek nem könnyű a házasélet
Őszintén vallott a magánéletéről és persze a házasságáról is az egykor botrányairól híres énekes.
Justin Bieber és Hailey Baldwin mindenkit meglepett, amikor egybekeltek. Nem igazán számított rá senki, mégis úgy érezték, hogy összekötik életüket. A közelmúltban Justin egy interjúban úgy fogalmazott, hogy bizony a házasság nagyon is nehéz. 
 
Justin Biebernek nem könnyű a házasélet
 
A szerelmesek  mintegy tíz év barátság és tizenkét hét randi után döntöttek úgy, hogy kimondják a boldogító igent, de a nagy lakodalom még hátra van. 

Justin terápiára is jár ,ahol az egészséges kommunikáción dolgoznak, hiszen nem akarják elveszíteni egymást. Hailey pedig elárulta, hogy a házasság első hete a számára sem volt könnyű. 
 
A két pár egyébként nagyon szeretik egymást és azon dolgoznak, hogy minél boldogabbak legyenek. Sok időt próbálnak együtt tölteni, a közös házuk körül tevékenykedni, filmet nézni és a konyhában táncolni. Természetesen a munkáról sem feledkeznek meg, hiszen mindkettejük számára fontos a karrier. 
 
 
Nagy Orsolya
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.