2021. 11. 26. - 08:25

Két méter magas, rejtélyes robotarc hökkenti meg az embereket

Két méter magas, rejtélyes robotarc hökkenti meg az embereket

Valószínűleg mindenkinek inába szállna a bátorsága, ha egy óriási méretű robotarc vizslatná. Egy dél-koreai szemüvegmárka most előrukkolt a 2 méteres „szörnnyel”.

Meghökkentő lépéssel állt elő a Gentle Monster elnevezésű, dél-koreai szemüvegmárka.
 
Még 2021 elején nyitotta meg Kínában a Haus Shanghai kapuit, mely az eddigi legnagyobb üzlete. Olvasd el: Sophia után Grace - érkeznek a robotnővérek? robotarc_00
 
Több egy egyszerű kereskedelmi élménynél: a tér provokatív kulturális megközelítést kínál koncepciójukhoz, a kiskereskedelem, a kiállítás és a kísérletezés elegyítésével.
 
A szürrealista és futurisztikus hangulatot előidéző márka hátborzongató, mégis valamiképpen elbűvölő robotjairól is híressé vált, melyek boltjaikban tűnnek fel váratlanul.
 
Teljesen önállóan készítették őket – s nemcsak meglepik a látogatókat, hanem ki is egészítik a márka vízióját. Olvasd el: Mesterséges intelligencia - Robotbabát szülne az első állampolgárságot kapott android
 
A cég most egy óriási, 2 méter magas robotarccal rukkolt elő, amelyet lehetetlen nem észrevenni.
 
 
 
Az elképesztő robotarc az üzlethelyiség harmadik emeletét foglalja el. Pislog, körbenéz és természetesen beszél is.
 
A vállalat szívesen ötvözi a művészetet kereskedelmi vonalával: a meghökkentő arccal a „madárfalu” témát egészítették ki.
 
 
Fotó: gentlemonster.com
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.