2017. 11. 12. - 15:25

Közleményt adott ki Ed Westwick

Közleményt adott ki Ed Westwick
Egyre jobban dagadt a botrány a Gossip Girl sztárja körül, akit mostanra több nő is erőszakkal vádol. A színész megszólalt a téma kapcsán. 

 

Bombaként robbant pár nappal ezelőtt a hír, hogy Ed Westwicket is megvádolták, hogy megerőszakolt egy fiatal lányt. Ezután pár nappal pedig még egy színésznő megszólalt, aki szintén azt állította, hogy a Gossip Girl sztárja erőszakoskodott vele. Ed teljesen kiborult a történtek hallatán és persze tagadja a vádakat. 
 
Ed Westwick
 
A színész még egy közleményt is kiadott, amiben elmondja, hogy semmi köze nincs a két nőhöz. Mint írja, szomorú, hogy ilyen hamis állítás terjeng róla a médiában. Hozzátette, hogy sokan elhiszik a hazugságokat, és mostanra ott tart a dolog, hogy a hatóság előtt kell tisztára mosni a nevét. 
 
Azt, hogy ez sikerül vagy sem egyelőre nem tudni. Az igazságot pedig nagyon várják Ed rajongói, hiszen akár börtönbe is kerülhet a híresség. 
 
 
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.