2009. 09. 04. - 21:02

Lady GaGa interjút adott, őszintén elmesélte gondolatait!

Lady GaGa interjút adott, őszintén elmesélte gondolatait!
Lady GaGa sohasem arról volt híres, hogy ne mondja ki, amit gondol. Ezt újra bizonyította az, amit a stílustól a szexig mondott a V Magazinnak adott interjúban!
Lady GagaLady GaGa sohasem volt arról híres, hogy ne mondja ki, amit gondol. Ezt újra bizonyította az, amit a stílustól a szexig mondott a V Magazinnak adott interjúban. "Mario (Testino) azt akarta, hogy egésznap meztelen legyek"- nyilatkozta Lady GaGa a magazin híres fotósáról, amikor az őszi szám borítójának fényképét késztették.

„Nicola midig azt hajtogatta, hogy ezt tegyem magamra meg azt, imádjuk a ruhákat. Szerencsére Mario tényleg megértett engem és azt mondta, azt akarja, ez rólam szóljon és ne a ruhákról." A stíluscentrikus énekesnő beszélt a zenéjéről és a csapatokról, akik különböző verziókat készítettek a Poker Face számáról.

Imádom a Faith No More-t! Az Epic számuk éjjel-nappal ment abban a bárban, ahol dolgoztam". Az elfoglalt művész Kayne West-tel tervez egy közös turnét. Amíg az emberek olyan nagy nevekhez hasonlítják a pop szakmában, mint Madonna, Britney és sokam mások, ő még mindig önmagát adja. „Amíg barna hajú voltam, Amy Lady GagaWineHouse-nak neveztek. Amikor szőke voltam - Madonna-nak, utána Christina-nak, Gwen-nek. Nem gondolom, hogy ezért meg kéne sértődnöm." GaGa-át nem zavarta, amikor Madonna felbukkant a New York-i repülőtéren, hogy megnézhesse a turnéját.

„A húgom sms-est küldött, hogy Madonna 5 méterre van tőle." Elmondta még, hogy a melegek segítették, hogy szupersztár váljon belőle. Jóval azelőtt támogatták, hogy híres énekes lett. „Az énekes karrieremet meleg bárokban kezdtem. Sohasem fogom cserbenhagyni őket. Hogyan is tehetném? Mindig olyan hűségesek voltak."GG

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.