2021. 11. 29. - 10:45

Maisie Williams is rég bevállalta: digitális avatár lesz belőle

Maisie Williams is rég bevállalta: digitális avatár lesz belőle

A H&M ruhamárka globális fenntarthatósági nagyköveteként a népszerű színésznő már 2021 tavaszán rábólintott, hogy kipróbálja magát digitális avatárként.

Egyre több sztár tesz próbát azzal, hogy nem ő személyesen jelenik meg helyeken – ami a globális koronavírus-járvány idején igencsak indokolt is lehet -, hanem digitális avatárja képviseli őt. 
 
Az év szenzációja kétségtelenül az ABBA új lemeze és turnéja, ahol a legendás svéd együttes avatárként lép fel, de egyre több híresség követi a példájukat. Olvasd el: Örökké tarthatnak az ABBA avatár-fellépései Maisie Williams avatárként
 
Maisie Williams 2021 tavaszán kapta a lehetőséget: a Trónok harca sztárját digitális avatárrá alakították új szerepében, melyet a H&M globális fenntarthatósági nagyköveteként tölt be.
 
A 23 éves színésznő együttműködik a divatcéggel, hogy hozzájáruljon a divatipar átalakításához és segítse őket céljuk elérésében. Olvasd el: Justin Bieber is avatárrá vált
 
A vállalat azt tervezi, 2030-ra csak újrahasznosított vagy más, fenntartható forrásból származó anyagok felhasználásával készít ruhákat és kiegészítőket.
 
Maisie személyesen és virtuális formában egyaránt megjelenik majd szerte a világon, hogy ösztönözze a nemkívánatos ruhadarabok újrakészítését és újrahasznosítását.
 
Az angol sztár digitális képét Avatar Maisie-nek hívják - a Goodbye Kansas Studio 3D-s animátorai készítették.
 
 
Fotó: Instagram 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.