2022. 06. 06. - 07:30

Már 1 euróért elérhető az éneklő weboldal

Már 1 euróért elérhető az éneklő weboldal

Hallott már valaki olyan weboldalról, amely dalt énekel egy gyermeknek elalvás előtt? Immár ilyesmi is létezik.

Meghökkentő újdonsággal rukkolt elő a zenész-tervező Woody Veneman. Legújabb, 2022 május végén elstartolt projektje, a The Singing Website a világ első online platformja, amely személyesen, szívből jövő hitelességgel adja elő a kedvenc dalokat.
 
Acappella előadóvá varázsolja a képernyőt, amely Madonnától Bob Dylanig bármilyen klasszikus szerzeményt előad, s ezért mindössze 1 eurót kell fizetni. Olvasd el: Képpé alakít bármely szöveget a Google új mesterséges intelligencia-eszköze
 
 
 
Veneman szerint a weboldal eltörli a tárgyak és személyek közötti határvonalakat – hasonló munkák már korábban is kötődtek a nevéhez, például az Éneklő Szék vagy az Éneklő Épület.
 
A legutóbbi projektben a művész még inkább összeolvad a géppel. Olvasd el: Volumetrikus avatár lett a sminkmárka alapítója
 
„A webhelyen elénekelt minden dalt gondosan választanak ki, szövegei vagy történelmi jelentősége szempontjából" – árulta el a tervező.
 
Az Éneklő Weboldalt az eindhoveni De Effenaarban megrendezett bemutató alkalmával tárták először a közönség elé.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.