2023. 02. 13. - 08:25

Már elektromos korcsolya is létezik

Már elektromos korcsolya is létezik

Az elektromos rollerek után megérkezett az elektromos korcsolya! Egy francia cég rukkolt elő vele a Las Vegasi CES technológiai kiállításon. Egy töltéssel 32 kilométert tesz meg.

Meghökkentő: az elektromos rollerek már széleskörben használatosak, most azonban egy francia cég előállt az elektromos korcsolyával is. Olvasd el: Mesterséges intelligencia viszi haza a rollereketkorcsonya_elektromos_01
 
Az AtmosGear az éves CES (Consumer Electronics Show) technológiai tárlaton mutatta be a szerkezetet. Egyetlen töltéssel 32 kilométer megtételére képes – árulta el a cég vezetője, Mohamed Soliman. 
 
Az elektromos korcsolya használata az AtmosGear szerint igencsak szórakoztató. A cég azonban abban is bízik, hogy közlekedési formaként is alkalmazzák majd az emberek,  az elektromos kerékpárok és robogók mellett – sokaknak segíthet ugyanis a városi mozgásban. Olvasd el: Mesterséges intelligencia gátolná, hogy ne ütközzenek egymással az elektromos rolleresek
 
Az akkumulátort és az elektromos csatlakozásokat táptáskában vihetjük magunkkal, derékon viselhetők. Az 500 dolláros (181 ezer forint) korcsolya áram nélkül is működtethető.
 
 
Fotó: Instagram.com/atmos.gear
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.