2023. 10. 27. - 08:30

Még idén debütál a metaverzumban Robbie Williams

Még idén debütál a metaverzumban Robbie Williams

A népszerű énekes kész még ebben az esztendőben megjelenni a metaverzumban, egy hiperrealisztikus virtuális városban – méghozzá karrierje 25. évfordulóján.

Robbie Williams még 2023-ban debütálni készül a metaverzumban: karrierje 25. évfordulóján egy hiperrealisztikus virtuális városban adna elő. Olvasd el: Brian May szerint a zene jövőre teljesen más leszrobbie_williams_01
 
A slágergyártó a LightCycle nevű, mesterséges intelligencia-vezérelt életmód metaverzum platformmal működött együtt, hogy biztosítsa a rajongók 3D-s élményét.
 
A LightCycle egy előzetes este keretében már bemutattott részletet szeptember végén Robbie Williams fellépéséből az EDGE Global Web3 és az AI Investment Summit rendezvényén Hongkongban, az AsiaWorld-Expón, a teljes eseményre később, de még idén sor kerül.
 
A 49 éves popsztár az Angels (Beethoven AI) című dallal merült bele a mesterséges intelligencia világába egy német zeneszerzővel közösen – a dal az Angels és a német komponista Unfinished 10th Symphony szerzeményének kombinációja, klasszikus, mesterséges intelligencia által komponált elemekkel. Olvasd el: Több ezer szagkombináció - Jönnek az illatok a metaverzumban
 
Ezt követte a LightCycle-t létrehozó Vertexlabs.uk-val való együttműködés.
 
„Mindig is fontos volt számomra, hogy kapcsolatban maradjak a rajongóimmal. Lenyűgözött a Web3 tér – kreativitással és elképesztő potenciállal van tele. Egy jelentős új piac a zenei felfedezések számára. Művészként mindig keresem a módot az előrelépésre, s úgy vélem, ez a tökéletes következő lépés az úton. A LightCycle tehetséges fejlesztőcsapata hihetetlen munkát végzett, izgatottan várom, hogy mindez teljes 3D-s pompában keljen életre” – mondta el Robbie Williams a közelgő esemény kapcsán.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.