2022. 05. 25. - 08:10

Megdöbbentő e-motorral rukkolt elő a Tesla

Megdöbbentő e-motorral rukkolt elő a Tesla

Korábbi cybertruck-ja ihlette a Tesla vállalatot legújabb elektromos motorkerékpárjának elkészítésére. Mondani sem kell, igencsak futurisztikus.

Már a korábban bemutatott cybertruck láttán is sokan felkapták a fejüket – ennek a járműnek a külseje ihlette a Teslát egy hasonló jellegű elektromos motorbicikli elkészítésére.
 
A modellt Víctor Rodríguez Gómez spanyol autótervező tervei alapján alkották meg és Tesla Model M névre keresztelték.
 
A cég nem titkolja, a jövőbeli kalandorok számára készült: olyanoknak, akik értékelik a multifunkcionalitást, a hatékonyságot és a környezetbarát, egyéni közlekedési eszközöket. Olvasd el: Szédületes dróntúrával mutatja be gigagyárát a Tesla
 
 
A merész geometriai vonalak és az előrehajló kiállás futurisztikussá, mégis retro-divatossá teszik az e-motorbiciklit.
 
A Tesla Model M esetében a tervező minden részletre gondolt. Levehető táskaként működik a depozit, így a motor gazdája magával viheti a holmiját, amikor leszáll a járműről. Olvasd el: Akár személyiség is letölthető lesz a Tesla-botba
 
A táska saját akkumulátorral rendelkezik - ez táplálja a lámpákat és a multimédiás rendszert. Mi több, start/stop rendszerrel és lopásgátló mechanizmussal is ellátták.
 
A futurisztikus motor kormánya levehető, hogy átférjen a szűk járatokon, az elektronikus támaszték pedig elegánsan megtámasztja a kerékpárt parkolás közben, de eltűnik, ha a jármű mozgásban van.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.