2022. 04. 14. - 09:30

Mesterséges intelligencia - Szédületes drón-túrával mutatja be gigagyárát a Tesla

Mesterséges intelligencia - Szédületes drón-túrával mutatja be gigagyárát a Tesla

Ma már nem kérdés, hogy a Tesla gyár a jövőbe tekintve jött létre, s minden lehetőséget megragad, hogy ezt bemutathassa. Gigagyárát Berlinben dróntúra segítségével prezentálja.

A Tesla egy igazi jövőbe tekintő gyár, s ezt minden szempontból szívesen mutatja be, ha van rá lehetősége.
 
Az üzem láthatóan arra vágyik, hogy a világ tisztában legyen vele: az iparág élvonalában áll – mindez egyébként nyilvánvalóvá válik, amikor végignézzük a videót, hiszen a legprofibb technológiával felszerelt autók legapróbb részleteitől egészen a gyártási rendszerig mindent megmutatnak.
 
A Tesla most egy FPV drónnal felvett videós körutat tett közzé a Berlin-Brandenburgi Gigagyárról, bemutatva Model Y autói megalkotásának folyamatát. Olvasd el: Akár személyiség is letölthető lesz a Tesla-botba?
 
Dolgoznak a robotok a Tesla berlini gyárában
Dolgoznak a robotok a Tesla berlini gyárában
 
Nem kérdés: az óriáscég még a gyár bemutatásakor is a technológiai élvonalban szeretne lenni.
 
A videó olyan, mint ha mi magunk látnánk az egészet a helyszínen állva – ami az eddigi legforradalmibb dróntechnológiák eredménye. A drónpilótát egy magával ragadó fejhallgatóval látták el, amely a drónok élő közvetítését mutatja.
 
A Berlin-Brandenburgban levő Tesla Gigagyár 2022. április elején nyílt meg Németországban. A hatalmas térben egy 4680 cellás gyártóépületben zajlik a munka, s várhatóan évente akár 500 ezer autót, illtve több millió akkumulátorcellát gyártanak majd itt. Olvasd el: Humanoid robottal állna elő a Tesla
 
 
 
 
Az FPV dróntúra a gigagyár előtt kezdődik, ahol több száz fekete Model Y járművet mutatnak be.
 
Majd a drónnal bejutunk az üzembe, hatalmas bélyegzőpréseken keresztül manőverezünk, amelyek burkolatokat, ajtókat és egyéb alkatrészeket készítenek.
 
A pilóta ügyesen átrobog szűk helyeken és simán halad a mozgó berendezések között, hogy dinamikus perspektívát biztosítson a nézőknek a mozgásban lévő gyárról.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.