2022. 08. 12. - 08:30

Megjött a bumeráng alakú elektromos jármű

Megjött a bumeráng alakú elektromos jármű

Ilyet se láttunk még: bumeráng formájú karosszéria és terepjáró képességek a fő jellemzői az Artem Smirnov tervezte új elektromos autónak.

Hatalmas változásokat idéz elő manapság a gazdaságban az új technológiák fejlesztése, a fenntarthatósági kezdeményezések és a változó fogyasztói preferenciák.
 
Az autóipar is valóságos forradalmat él át - a digitalizáció, az automatizálás és az új üzleti modellek erős befolyásának korszakába lép. Olvasd el: Megdöbbentő az űrhajószerű önvezető autó
 
Megjött a bumeráng alakú elektromos jármű - rakományt is szállíthat
Megjött a bumeráng alakú elektromos jármű - rakományt is szállíthat
 
Kiváló példa erre a fehérorosz tervező, Artem Smirnov alkotta bumeráng alakú elektromos jármű, amely egy terepjáró képességeit hordozza.
 
A PIX L7 kétüléses, jellegzetes V-formájú koncepcióautó, futurisztikus dizájnnal. Két ember fér el benne kényelmesen, ám rövid távon rakományszállításra is használható: teherhordóvá alakítható.
 
Bár a tervező erre nem tért ki, feltételezhető, hogy a kocsi mobilitását vagy akkumulátoros elektromos rendszer, vagy hidrogén üzemanyagcellák biztosítják. Olvasd el: Repülő Cadillac a technológiai kiállításon
 
Szokatlan kialakításának köszönhetően a koncepcióautó modern, játékos hangulatot kölcsönöz, ugyanakkor meglehetősen masszívnak is tűnik.
 
Méretei városi helyeken megfelelőek, a menetmagasság azonban biztosítékot nyújt a gyors kirándulásokhoz is, kívül a településen.
 
 
Fotó: behance.net
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.