2022. 11. 04. - 08:30

Mesterséges intelligencia-barátnővel állt elő a youtuber

Mesterséges intelligencia-barátnővel állt elő a youtuber

Meguta családja noszogatását, ezért a technológiához folyamodott Unmesh Dinda youtuber: mesterséges intelligencia alkotott neki barátnőt.

Beleunt abba, hogy folyamatosan piszkálja a családja, miért nincs barátnője – a problémát, amely sokak számára ismerős lehet, mesterséges intelligencia segítségével oldotta meg Unmesh Dinda.  
 
A youtuber annyira elégedett volt az eredménnyel, hogy meg is osztotta YouTube csatornáján: több gyönyörű lányt is „készítttetett” magának az MI fotógenerálási képességével. A fotókat közzétette, meglehetősen élethűek, igaz, a hölgy nem létező személy. Olvasd el: Küszöbön a gondolatolvasó mesterséges intelligencia? 
 
 
A képeket a Dall-E mesterséges intelligencia alkotta, s ahhoz, hogy kitűnőek legyenek, Unmesh-nek mindössze egy pár perces videót kellett megnéznie a használatáról. Olvasd el: Címlapot tervez a mesterséges intelligencia alapú Dall-e
 
Unmesh családja és ismerősei teljesen hihető képeket láthattak. Jó kérdés persze, hogyan reagálta le később a férfi a kérdéseket, mikorra tervezi az esküvőt a hölgyeménnyel.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.