2023. 05. 29. - 08:15

Ötből egy egyetemi tudós már látott ufót

Ötből egy egyetemi tudós már látott ufót

Az egyetemen tudományt hallgató tanulók ötöde azt állítja, ő vagy egy hozzátartozója látott már UFO-t.

Az egyetemi tudósok ötöde már látott UFO-t – állapította meg egy új tanulmány, melyet az amerikai Louisville Egyetem készített. ufok_1
 
A kutatók több mint 144 egyetem több mint 1000 akadémikusát kérdeztek meg a témáról: ők vagy valamelyik szerettük, barátjuk látott-e már „azonosítatlan égi jelenséget”, vagyis ufót. Olvasd el: Idegen lények rejtőzhetnek a Vénusz felhőiben?
 
Minden ötödik azt mondta, igen - 37 százalékuk továbbá hozzátette, hogy több kutatásra lenne szükség az ufókkal való közeli találkozások kapcsán. Olvasd el: Van bizonyíték a marsi életre egy ufóvadász szerint
 
A Louisville Egyetem tanulmánya szerint a művészettel és dizánnal, illetve antropológiával vagy vallástudományokkal foglalkozók nagyobb valószínűséggel számoltak be észlelésről - de a biológusok nagyjából egyötöde és a fizikusok egyharmada is azt mondta, látott már ufót. 
 
„Kétszer láttam UFO-t. Tudom, hogy léteznek és nekünk nincs ilyen szintű technológiánk. Szoktam mondani az embereknek, de azt hitték, őrült vagyok, vagy hazudok. Ezért mostmár hallgatok erről” – mondta egyikük.
 
Egy másik pedig arról beszélt, hogy egész családjával voltak egy UFO felbukkanásának tanúi 1976 körül. Az a házuk felett jelent meg.
 
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.