2014. 03. 28. - 13:30

Pokorny Lia és Dolhai Attila breakkel készülnek a döntőre

Pokorny Lia és Dolhai Attila breakkel készülnek a döntőre

Pokorny Lia és Dolhai Attila nagyon bekeményített a döntőre, mert most is szeretnék elkápráztatni a zsűrit ezért egy mindkettejük számára idegen stílussal próbálkoznak.


Pokorny Lia és Dolhai Attila break táncot tanul

Nem kis fába vágta a fejszéjét a Nagy Duett döntős párosa Pokorny Lia és Dolhai Attila. Szeretnék ismét elvarázsolni a zsűrit és a rajongóikat is, ezért egy számukra teljesen ismeretlen stílussal a breakkel próbálkoznak. A Nagy Duett döntőjére készülő színészek úgy döntöttek, hogy break elemeket is tesznek a produkciójukba, ami csak első hallásra tűnik egyszerűnek. A tánc betanulásában Imett Judit koreográfus segíti a színészeket. Egy úgynevezett six step elemet építenek be a koreográfiába, amelynek az a lényege, hogy hat ütem alatt hat lépést tesznek. A koreográfia nem egyszerű, de a színész páros nagyon lelkes és sokat gyakorolnak.


Pokorny Lia és Dolhai Attila a Nagy Duett színpadán

Pokorny Lia is nagyon próbálkozik és szeretné elsajátítani a six step lépéseit, viszont úgy érzi hosszú lábai teljesen útban vannak neki. Úgy érzi, hogy a teste teljesen más életet él, mint ahogy Ő azt szeretné, de minden erejével azon van, hogy a döntőre tökéletesítse a mozdulatokat. De vajon hogy fognak tudni mindeközben még énekelni is? Azt még egyenlőre Pokorni Lia és Dolhai Attila sem tudják, de igyekeznek a legtöbbet kihozni magukról. Nagyon szeretnének nyerni, ezért mindent megtesznek, hogy lenyűgözzék a közönséget és persze a zsűrit is. Érdemes lesz nézni a Nagy Duett vasárnapi döntőjét, ahol az is kiderül, hogy Pokorny Lia és Dolhai Attila hogyan birkóznak meg a six step lépéseivel.

 

-BT-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.