2022. 06. 27. - 07:30

Rongybaba férjjel vállalt gyermeket egy nő

Rongybaba férjjel vállalt gyermeket egy nő

"Gyermeke született" egy brazil nőnek, aki egy rongybabával kötötte össze az életét. Nem ez az első példája a tárgyak iránti szerelemnek.

Rongybaba férjével, Marcelóval "vállalt gyermeket" Meirivone Rocha Moraes Brazíliában. A hölgy a rongybabában találta meg lelki társát, amit az édesanyja készített neki. Olvasd el: Tárgyakkal is lehet kapcsoltunk?A kép illusztráció
 
Meirivone ugyanis sokat panaszkodott, amiért egyedülálló. 
 
Egy ceremónia keretében össze is kötötte életét a babával, 250 vendég jelenlétében, majd nászútra is elment vele Rio de Janeiróba. Olvasd el: Boeing repülőbe szeretett bele egy nő
 
Hónapokkal később a hölgy „terhes lett”, s most egy apró rongybabával bővült az életük.
 
Meirivone Rocha Moraes csodálatos napként írta le a gyermek érkezését, s elmondta, mindig is egy olyan társra vágyott, mint az ő Marcelója. Nem vitatkozik vele, megértő és hűséges.
 
„Amikor anyám elkészítette Marcelót és először megmutatta nekem, azonnal beleszerettem. Szerelem volt első látásra” – állítja a brazil hölgy.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.