2009. 12. 13. - 12:44

Rubint Réka lett a 2009-es év abszolút Prezentere!

Rubint Réka lett a 2009-es év abszolút Prezentere!
Ellentmondásos híreket ad közre sokszor a média Rékáról, de azt még az ellenségei is elismerhetik, hogy kiváló edző, s a nevével jelzett DVD-ék slágerek a piacon. Talán most azok is fejet hajtanak egy pillanatra, akik máskor válogatatlan szavakkal illették. Így legyen!
Rubint Réka lett 2009-ben az év abszolút PrezentereEbben az évben Réka nyerte meg a Presenter of the Year ELITE kategóriáját. A díj a hazai életmód szakma egyetlen és legmagasabb kitűntetése. Köszönjük!
A méltó ellenfelek:

Béres Alexandra
Cseresznyés Beáta
Katus Attila
Kiss Sándor
Schobert Norbert
Szalka Andrea
Szentgyörgyi Rómeó
Tatarek Rezső
Vadász Ákos

A norbi.eu oldalon nagyon sok lány és asszony talál "menedéket", talál értelmet ahhoz, hogy újra visszanyerje jó alakját, s így megjavuljon közérzete, boldogabban élhessen tovább. Ebben a küzdelemben igen sokan fordulnak tanácsért Rékához, aki szorgalmasan válaszol az oldalon minden kérdésre. Segít a hozzá fordulóknak! Örülnek, hogy kapnak igazi törődést és önzetlenséget a mai világban valahol! Most Réka is üzen nekünk, nagyon boldog, s köszöni a bizalmat, a sok-sok szavazatot!

Kedves Követőim, Barátaim!

Köszönöm Nektek azt a sok-sok szavazatot (közel 13650 db), amellyel hozzásegítettetek a díjhoz! Ez a díj a Tiétek is! Hiszen nélkületek nem tarthatnám a kezemben! Én adtam hozzá a szakmai tudást, Ti pedig az elismerést!

Köszönöm!

Tudjátok, amikor 8 évvel ezelőtt Norbi végignézte az egyik órámat, majd ezt követően Rubint Réka 2009-ben az év Prezenteremegkeresett azzal az ajánlatával, hogy szeretné ezt a pozitív, inspiráló, lendületes mozgássort DVD-re vinni, megmosolyogtam. Hát persze... Miért éppen velem akarna az aerobic hazai legnagyobb életmód szakértője DVD filmet készíteni.

Arra kért, hogy bízzak benne, mert van bennem valami, ami, ha átmegy a tv képernyőjén keresztül, óriási tömegeknek tud majd segíteni, örömet okozni. Így született meg 2002-ben az Add önmagad 1-es DVD. Amikor a kezemben volt, el sem hittem, hogy az enyém. Hónapokig meg sem néztem. Nem, mert nem hittem el, hogy mindez velem történik... A kiadást követően rekordmennyiségű eladás 3 hónap alatt, s azóta is az egyik legsikeresebb DVD-ém egyike...
Köszönöm Nektek, hogy az elmúlt években mellettem, mellettünk álltatok! Köszönöm, hogy leveleitekkel, a fellépéseinken való részvételetekkel biztosítotok minket arról, hogy érdemes csinálni, érdemes szembeszállni az „életünkre- vagyis az update-ra" vadászó ellenérdekekkel.
Köszönöm a rengeteg szavazatot!!! Annyira jó, hogy vagytok nekünk...

Ha kisgyermek lennék, s most a Jézuskától kérhetnék valami szépet, akkor azt kívánnám, hogy maradjatok meg nekünk, legyünk egy nagy család, és vigyük véghez mindazt, amiben hiszünk!
Hálás köszönettel:
személyi edzőtök és barátotok:
Rubint Réka


Forrás: www.norbi.eu
- GG -
Rubint Réka 2009-ben az év Prezentere
Rubint Réka 2009-ben az év Prezentere

videó forrása: TV2 Mokka

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.