2017. 01. 05. - 11:25

Sarka Kata: Vége a házasságunknak

Sarka Kata: Vége a házasságunknak

Immár nyíltan vállalja Sarka Kata, hogy nem tudták megmenteni kapcsolatukat Hajdú Péterrel. Facebook oldalán, egy gyermekeikkel közös fotót csatolva közölte a hírt.

Hosszú ideje folyik a találgatás, vajon sikerül-e rendbe tennie házasságát Hajdú Péternek és Sarka Katának. A páros 2008-ban házasodott össze, két gyermekük született. Ám az utóbbi hónapokban bombaként robbant a hír: válni készülnek.

Többször felröppent a hír, hogy újra közelebb kerültek egymáshoz, ám a valóság az: kapcsolatuk véget ért.

Sarka Kata és gyermekei, Noémi és Dávid

Sarka Kata és gyermekei, Noémi és Dávid

Sarka Kata tiszta vizet öntött a pohárba, amikor facebook oldalán a következőket írta: Sziasztok! Mivel a mai sajtóban olvashattátok, ezért nem mondok újdonságot azzal, ha végre kimondom, hogy Petivel a házasságom véget ért. Az okokról nem szeretnék beszélni sem most, sem a jövőben, kérlek, hogy ezt tartsátok tiszteletben! Nagyon nagyon jó érzés, hogy ennyien írtok, és ennyien bíztattok! Hiszem, és tudom, hogy minden rendben lesz velünk a jövőben, és megálljuk a helyünket hárman is! Nehéz időszakon vagyunk túl, de az élet engem igazol, hogy jó döntést hoztam! 

Köszönöm, hogy ennyien vagytok mellettem nap, mint nap!”

Hajdú Péter ugyanekkor közölte, hogy a híresztelésekkel ellentétben nincs új kedvese.

Fotó: Facebook

Kapcsolódó cikk:

Sarka Kata elköltözött otthonról - kamionostul 

Sarka Kata csak új szerelem miatt válna

Együtt mutatkozott Sarka Kata és Hajdú Péter

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.