2022. 05. 20. - 08:00

Sírbejáratot észleltek a Marson

Sírbejáratot észleltek a Marson

Van egy sírbejáratszerű képződmény a vörös bolygón – állítja egy UFO-szakértő, aki szerint ez újabb bizonyíték arra, hogy létezik élet a Marson.

Apró ajtónyílást talált a vörös bolygó felszínén, amely bizonyíthatja, hogy a Marson valóban létezik élet – számolt be a közelmúltban felfedezéséről Scott C. Waring UFO-szakértő. Olvasd el: mars_felulet_1
 
Állítása szerint a nyílás leginkább olyan, mint egy sírbejárat, amelyet a 20-30 centiméter magas földönkívüliek használhattak – ami újabb bizonyíték arra, hogy ők nem csupán a képzelet szüleményei, legalábbis valamikor biztosan éltek a vörös bolygón. Olvasd el: Mesterséges intelligencia fedezi fel a földönkívülieket?
 
Waring YouTube-csatornáján osztott meg felvételeket a leleteiről, az ókori egyiptomi Ramszesz sírjának 30 centiméteres bejáratához hasonlítva a nyílást.
 
„Ez az ajtó körülbelül kétszer akkora, mint azok az emberek, akikről beszámoltam a Marson… 20-30 centiméter magasak. Ennyi konkrét bizonyíték mellett nem is értem, hogyan tudták a régészek tagadni az ilyen dolgokat” – fejtette ki Scott C. Waring bejegyzésében. Olvasd el: Élesebb szemmel lát a Marson a mesterséges intelligencia
 
Hozzátette: a Mars olyan korai élet bizonyítéka, amely túlmutat a Földén. Százszázalékos bizonyítéka annak, hogy egykor ősi intelligens fajok éltek és virágzott a kultúrájuk a vörös bolygón.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.